Najnovšie recenzie zo sekcie Farby na textil
Pomer kvalita - cena je výborný, odporúčam
Vhodné na písanie ako klasické pero len s tým, že netreba tlačiť.
- Dobre roztieratelná farba
- Dobré krycie schopnosti
Farba vôbec nechytila
S vyrobkom som spokojna
- Nemam este odskusane, ale dufam,ze to bude tak ako v popise
- overená značka
stará klasika ak treba niečo zafarbiť, ak sa dodržuje návod tak výsledky sú dobré
- Nádherná farba
- Sýta farba
- Sýta farba
Farby na textil značky Pebeo môžem len odporučiť. Pracujem s nimi už niekoľko rokov, som spokojná.
- Pekne kryjú
- Niektoré nekryjú vôbec a z názvu sa to zistiť nedá
Ja som si tento produkt neobjednala, ani mi nebol dodaný, ani som ho nikdy nevyskúšala. Nemôžem odporučiť, čo nepoznám.
Super vec
Dcéra si ich veľmi chváli, dobre sa s nimi maľuje napr. na rifľovú bundu, farby dobre kryjú, neotierajú sa po zaschnutí a ako to bude po vypratí, to ešte neviem, ale náznaky sú, že tiež dobre. Dcéra si nimi vylepšuje po svojom rôzne kusy svojho šatníka. Odporúčam.
- Da sa pouzit priamo,bez stetca.
- Ma peknu zeleno-modru farbu ;)
- Ma gelovo tekutu texturu,po zaschnuti matna,ale stale pekna=)
Mam tu mensiu s aplikatorom,no moze sa nanasat aj stetcom(to tam pisu).Vytlacite si pozadovane mnozstvo farby a pomocou okruhleho alebo plocheho stetcu nanesiete na textiliu.Alebo nanesiete priamo na textil a stetcom rozotriete. Je to len na Vas
Zobrazujem 161 - 180 zo 329 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...17 Ďalšie »